Renovatie

Renovatie

Heel veel ervaring. Dat kun je gerust stellen als je al vanaf 1989 verbouwwerkzaamheden uitvoert. En met deze ervaring weten wij elke klus aan te pakken. Altijd op een manier die minimaal overlast veroorzaakt zodat al uw activiteiten zoveel mogelijk kunnen doorgaan.

Of het nu gaat om het plaatsen van een dakvenster, het vervangen van dakbedekking, het aanbrengen van nieuwe kozijnen, een nieuwe badkamer of een serre. Bij klussenbedrijf klazienaveen bent u voor alles aan het goeie adres.

Vakmensen die van aanpakken weten Ook voor grote renovatieprojecten kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Vooraf wordt een compleet plan van aanpak gemaakt om maximale resultaten te bereiken en worden er goede afspraken gemaakt. Overlast voor leef- en werkomgeving wordt tot een minimum beperkt.

klussenbedrijf klazienaveen is de spil in de werkzaamheden en altijd het aanspreekpunt. Altijd bereikbaar en direct in staat beslissingen te nemen om het verloop van de werkzaamheden goed te laten verlopen. Om u een beeld te geven van onze werkzaamheden verwijzen wij u graag naar de pagina gerealiseerde projecten.

klussenbedrijf klazienaveen heeft alles in huis: van ontwikkeling tot creatie en uitvoering! Met verrassende oplossingen voor elke opdracht. Wij zijn niet te klein voor het uitvoeren van grootschalige projecten, maar we voelen ons niet te groot als ‘timmerman om de hoek’.